Lokalområdet

Fodsporet og Shelter

Hyllinge lejrplads, Fodsporet er betegnet som stor lejrplads.

Lejrplads med 4 sheltere ved Fodsporet, Hyllinge Alle oplysninger er hentet fra www.udinaturen.dk

Lejrplads med 4 sheltere for større grupper med plads til ca. 24 deltagere. Shelterpladsen er beliggende umiddelbart nord for Hyllinge by.

Der er bålplads ved hver shelter, samt et toilet og drikkevand på området. Du kan ikke forvente, at der kan samles brænde på pladserne. Medbring derfor selv brænde eller grillbriketter.

Lejrpladsen skal bookes. Grupper, som har booket lejrpladsen forud, har fortrinsret til at benytte den. Hvis lejrpladsen er ledig og ikke benyttes af en gruppe, som har booket i forvejen, kan den dog benyttes uden forudgående booking. Brugere af lejrpladsen, som ikke har booket forud, skal være indstillet på at overlade lejrpladsen til brugere, som har booket forud.

Da tilbuddet om overnatning på store lejrpladser er gratis, ønsker Naturstyrelsen at flest muligt skal have mulighed for at benytte pladserne. Derfor er der max. 3 overnatninger for mindre grupper i højsæsonen – perioden for skolernes sommerferie – og max. 6 overnatninger i lavsæson og for større grupper som skoleklasser, spejdere m.m. både i lavsæson og i skolernes sommerferie.

Her er der

•Bålplads

•Drikkevand

•Egnet for barnevogne

•Hunde i snor tilladt

•4 stk. Shelter

Skal du booke pladsen kan du gøre det her. Gå ind på http://www.udinaturen.dk/

Vælg overnatning i fanen

Vælg stor lejrplads

Find Hyllinge på kortet og tryk på den markerede plads.

Tryk på læs mere og siden med booking link kommer frem.

Oplysninger fra www.fodsporet.dk  Læs meget mere på Facebook https://www.facebook.com/fodsporet.dk

Hvad er Fodsporet?

Fodsporet er en natursti, som er anlagt på den nedlagte jernbanestrækning mellem Slagelse-Næstved og Dalmose-Skælskør. Her kan du gå, løbe, cykle eller lufte hunden i snor på en 2,5 meter bred asfalteret sti gennem de smukke afvekslende sydvestsjællandske landskaber. Der er desuden to ridespor mellem Tjæreby-Dalmose og Hyllinge-Fodby. Langs stien er der mange faciliteter som f.eks. naturlegepladser, sundhedspladser, bålhytter og shelterpladser. Du kan booke de store shelterpladser og bålhytter på Naturstyrelsens hjemmeside www.udinaturen.dk.